JOU PERFECTE VALENTIJNSDAG!

De dag van de liefde komt er weer aan en iedereen viert het op zijn eigen manier. Als je een vriend heb dan ben je er veel meer mee...

De dag van de liefde komt er weer aan en iedereen viert het op zijn eigen manier. Als je een vriend heb dan ben je er veel meer mee bezig dan als je single bent maar ook als je single bent mag jezelf op die dag wel even lekker verwennen!


Aankomende zondag is het weer Valentijnsdag en dan hoor ik de meeste single meiden meteen denken, ah bah! Gelukkig heb je er als single op zondag veel minder last van dan door de weeks. Maar zelfs als je single bent kan je er een leuke dag van maken, namelijk om jezelf even lekker te verwennen of iets leuks met vriendinnen te gaan doen. Ik deel graag mijn tips voor jullie!

Verwen jezelfDoor alle drukte doordeweeks is het belangrijk om jezelf ook een rust dag te gunnen en hoe kan je die het beste benutten om lekker in bad te gaan, een hydraterend maskertje op te doen en een leuke comedy film te kijken. Zo maak jij van Valentijnsdag een verwen dag voor jezelf.

Afspreken met je vriendinnenEr zijn vast vriendinnen van jou die ook geen vriendje hebben en zich ook graag willen vermaken op z'n dag. Goed excuus dus om af te spreken!


Ook zijn er dingen die je samen met je geliefde kan doen of met je vriendinnen.
Samen film kijkenSamen met je geliefde een film kijken is altijd gezellig & er zijn genoeg leuke films op Netflix te vinden. Maar je kan ook met je vriendinnen natuurlijk gezellig een comedy film gaan kijken.

Verwen je geliefde/vriendinnen

Op z'n dag als Valentijnsdag laat je vooral weten hoeveel je van degene houdt, met welk gebaar ook. Ook kan je dat met je vriendinnen doen. Een klein gebaar is al heel erg lief!

Lekker samen uitetenLiefde gaat door de maag en zo ook op Valentijnsdag. Veel restaurants hebben altijd leuke actie's klaar staan. Maar ook kan je natuurlijk gezellig met je vriendinnen uit eten gaan.


Wat zijn jouw plannen met Valentijnsdag?

Fijne Valentijnsdag!

Love, Yvet.










Misschien vind je dit ook leuk

0 reacties

Flickr Images